Terrassevarmer

Den norske sommeren er ofte kort, med varrierende vær og mindre sol enn vi skulle ønske. Med en god terrassevarmer kan terrassen din gå fra å være et glemt oppholdssted til å bli et naturlig samlingspunkt gjennom store deler av året. 

Se det for deg; du har invitert gode venner over på besøk på sensommeren. Stemningen og været er godt, helt til solen forsvinner og gradestokken kryper stadig nærmere bunnen. Det er kanskje da tanken slår deg: "Jeg skulle hatt en terrassevarmer!".

I dette eksempelet er det dessverre for sent, men slik trenger det ikke være. Vi Team Installasjon har nemlig bred erfaring med ulike terrassevarmere og kan sammen med deg finne ut hvilken som passer best for deg og dine behov. 

Nyt varmen med god samvittighet

I disse tider med høye og varierende strømpriser kan man kanskje tenke at en terrassevarmer vil bidra til økte strømutgifter. Ja, en terrassevarmer trenger strøm, men heldigvis er det snakk om beskjedne summer. Med en terrassevarmer med 2000 watt og en strømpris på 2 kr per kilowatt vil timesprisen for terrassevarmeren ligge på 4 kr. Dette er et forbruk du enkelt kan hente inn ved å dempe eller slukke belysningen innendørs. 

Vi kan fikse oppvarmingsbehovet for din terrasse! 

Er det endelig på tide å skaffe seg oppvarmingen som din terrasse fortjener? Fyll inn skjemaet nedenfor for å ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere.